REDERIJ LIEVE AMSTERDAM

't Was verruk'lijk zomerweder, Niet te warm en niet te koud: 't Schuitje dobberde op en neder, Onder 't hangend hout.

 

 Deel van een gedicht van Frederik van Eeden, bekend als Cornelis Paradijs.

Foto van Elga en Bert, de trotse eigenaren van rederij Lieve.

WIJ ZIJN EEN 'KLEIN-MAAR-FIJN' FAMILIEBEDRIJF

WIE

We heten Elga en Bert en hebben ons bedrijf samen sinds 1993. We zijn gelukkige mensen ..... want wij werken en wonen op het water in een ongelooflijk mooie stad.

 

WAT

Een heel persoonlijk product. Het is ons gelukt om onze liefde voor mooie dingen, eten, drinken en water (niet om te drinken) te combineren in ons werk en zo doende dit geluksgevoel te kunnen delen met anderen. Hierdoor krijgt u bij ons de behandeling die wij zelf ook zouden willen ontvangen als klant.

 

WAAR

In Amsterdam natuurlijk! Hartje centrum op 3 minuten loopafstand van het Centraal Station. Uiteraard hoeft u niet bij ons op te stappen want wij halen u op waar u wilt en dat mag natuurlijk ook buiten Amsterdam zijn. Hou er rekening mee dat opstappen buiten de grachtengordel extra kosten met zich meebrengt.

 

WAAROM

We kunnen en willen niet anders. Het is zo gemakkelijk om te vergeten hoe mooi Amsterdam is als je er woont. Gelukkig krijgen wij daartoe geen enkele kans! Omdat wij de stad bekijken door de ogen van onze gasten is varen telkens weer een verrassing.

 

HOE

Gewoon zoals het hoort; altijd met de grootst mogelijke toewijding, liefde en vooral: plezier!

MEER WETEN?

STUUR EEN MAIL

REDERIJ LIEVE OP

© 2018 REDERIJ LIEVE AMSTERDAM